ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FITNESS

Η εταιρεία FITIUS ιδρύθηκε το 2000 και, έκτοτε, χαράσσει μία σταθερή και, παράλληλα, εντυπωσιακή διαδρομή στον χώρο του fitness. Αποστολή της είναι να σας παρέχει, διαχρονικά, όλα τα απαραίτητα εφόδια που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ιδανικής για εσάς σωματικής κατάστασης.

ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ!

Η φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία διέπει τόσο τη λειτουργία της και όσο και τις συναλλαγές της με τους πελάτες της, συνοψίζεται στην άποψη ότι το fitness είναι τρόπος ζωής, και όχι απλώς κάποια ευκαιριακή ενασχόληση. Αφορά στη μέθοδο, στη συχνότητα και στην ένταση με την οποία γυμναζόμαστε, στη διατροφή μας, στις προτεραιότητές μας, στις αξίες μας, στον τρόπο σκέψης μας και, τέλος, στην αισθητική μας αντίληψη σχετικά με το τι συνιστά ένα όμορφο σώμα.

Σχετικά με εμάς
Σχετικά με εμάς

Μία τέτοια ολοκληρωμένη προσέγγιση μάς βοηθά να σμιλεύσουμε και να διατηρήσουμε το σώμα μας στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση, αποκτώντας, έτσι, την εμφάνιση που πάντα επιθυμούσαμε, η οποία αντικατοπτρίζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και περιλαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής για το γυμναστήριο και το σπίτι, καθώς και προϊόντα ειδικής διατροφής για τους αθλητές. Εξερεύνησε την ιστοσελίδα μας, λάβε την κατάλληλη πληροφόρηση και βρες τη λύση που αναζητάς!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1

Δημητρίου Γούναρη 62, Γλυφάδα 165 61
Αθήνα, Ελλάδα

Τ. +30 210 9644620

E. info@fitius.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2

Φρύνης 12-14, Παγκράτι 116 33
Αθήνα, Ελλάδα

Τ. +30 210 7567477

E. info@fitius.gr

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

Καλάθι

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Κλείσιμο

Categories