ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FITNESS

Η εταιρεία FITIUS ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στον χώρο του fitness. Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε το σώμα σας στο επιθυμητό επίπεδο.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ.

Η φιλοσοφία της εταιρίας που διέπει τη λειτουργία της και τις συναλλαγές της με τους πελάτες της είναι ότι το fitness είναι τρόπος ζωής και όχι απλά κάποια ευκαιριακή ενασχόληση με τη φυσική μας κατάσταση. Αφορά στον τρόπο, στη συχνότητα και στην ένταση με την οποία γυμναζόμαστε, στη διατροφή μας, στις προτεραιότητές μας, στις αξίες μας, στον τρόπο σκέψης μας, στην αισθητική μας αντίληψη για το τι συνιστά ένα όμορφο σώμα.

Σχετικά με εμάς
Σχετικά με εμάς

Μια τέτοια ολοκληρωμένη προσέγγιση, μας βοηθά να σμιλεύσουμε και να διατηρήσουμε το σώμα μας στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση, να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε την εμφάνιση που πάντα επιθυμούσαμε και που αντανακλά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και περιλαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής για το γυμναστήριο και το σπίτι, καθώς και προϊόντα ειδικής διατροφής για τους αθλητές.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1

Δημητρίου Γούναρη 62, Γλυφάδα 165 61
Αθήνα, Ελλάδα

Τ. +30 210 9644620

E. info@fitius.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2

Φρύνης 12-14, Παγκράτι 116 33
Αθήνα, Ελλάδα

Τ. +30 210 7567477

E. info@fitius.gr

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
Κλείσιμο

Καλάθι

Viewed

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που βρίσκεσαι εδώ!

A password will be sent to your email address.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την εμπειρία σας στον διαδικτυακό μας χώρο, για διαχείριση πρόσβασης στον λογαριασμό σας, και για άλλους λόγους οι οποίοι περιγράφονται στις σελίδες Όροι και Προϋποθέσεις και Πολιτική Απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Categories