Τρόποι πληρωμής

 1. Με αντικαταβολή

 2. Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με αντικαταβολή μετρητοίς στον Courier που θα σας παραδόσει τα προϊόντα στην διεύθυνση αποστολής που μας έχετε δηλώσει. Για την αντικαταβολή χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής που είναι πάγιο ποσό που ορίζεται από την εταιρία Ταχυμεταφοράς και δεν εξαρτάται από το συνολικό ύψος της παραγγελίας σας.

 3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 4. Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της FITIUS:

  Εθνική Τράπεζα : 157 / 641426-57
  Alpha Bank: 119-00-2310007190
  EFG Eurobank: 0340100762690

  Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε στείλτε μας τo καταθετήριο στο φαξ 210 7567478

 5. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

 6. Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Maestro ή American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το www.fitius.gr και του Ασφαλούς Περιβάλλοντος της Alpha Bank.

  Η διαδικασία εξόφλησης μέσο πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και πραγματοποιείται μέσο του secure server της ALPHA BANK.

  Συγκεκριμένα για τις αγορές σας μέσω πιστωτικής κάρτας σας ενημερώνουμε ότι :

  Κατά την επιβεβαίωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, άσχετα με τον φορέα έκδοσης της κάρτας σας.

  Κανένα στοιχείο της κάρτας σας που πληκτρολογείτε δεν κρατείται αλλά και ούτε γίνεται γνωστό στο www.fitius.gr

  Όλη η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά από το σύστημα χρέωσης της Alpha Bank μέσο της Delta Pay.

  Το ποσό της παραγγελίας σας ΔΕΝ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ αυτόματα. Το σύστημα της Alpha Bank απλά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει το επιθυμητό ποσό και το δεσμεύει.

  Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται εφόσον σας έχει παραδοθεί η παραγγελία. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την παραγγελία σας για τον οποιοδήποτε λόγο, Η ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ.