Λιποτροπικά

CLA 1000 120 SOFTGELS

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

22,00 €

SKU: cla1000 softgels

Διαθεσιμότητα Αμεσα διαθέσιμο

CLA 1000 120 SOFTGELS

SERVINGS PER CONTAINER: 60Κοινοποιήστε :

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

To CLA 1000 σας παρέχει 1000 mg συζευγμένου λινολεϊκού οξέως. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει τον ρόλο που διαδραματίζει στην διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ του μυϊκού και του λιπώδους ιστού. Τα οφέλη της λήψης CLA εντοπίζονται στην αποβολή του λίπους από τις λιποαποθήκες του σώματος και στην αποτροπή αποθήκευσης στον οργανισμό εκ νέου βοηθώντας σας έτσι να διατηρείται μια όμορφη σιλουέτα.

Το CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ), αποτελεί είδος λιπαρού οξέος το οποίο ανευρίσκεται φυσιολογικά σε μια μεγάλη ποικιλία τροφών. Ορισμένοι ειδικοί του χώρου της Διατροφής πιστεύουν πάντως, ότι οι λαμβανόμενες ποσότητες Συζευγμένου Λινολεϊκού Οξέοςαπό μέσω της διατροφής μας είναι λιγότερες από αυτές που χρειάζεται ο οργανισμό μας.

Τα τελευταία χρόνια στην διεθνή βιβλιογραφία ανευρίσκεται πληθώρα αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το CLA εμπλέκεται στον μεταβολισμό του λίπους. Πιο συγκεκριμένα κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι το CLA συμβάλλει την διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ του λίπους και της άλιπου μάζας σώματος, σε άτομα που ακολουθούν έναν τρόπο ζωής που περιλαμβάνει μια υγιή δίαιτα και τακτική σωματική άσκηση.

Πρόσθετα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής TMU
Γεύση Όχι
Περιεχόμενο (καθαρό βάρος) Όχι

Συστατικά

 


Ανά 2 softgels

Safflower oil

1000 mg

Of which: 80% CLA

 800 mg

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε