Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία FITIUS ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στο χώρο του fitness. Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε το σώμα σας στο επιθυμητό επίπεδο.

Ας μην ξεχνάμε ότι ένα καλλίγραμμο σώμα είναι συστατικό της ευτυχίας που όλοι επιδιώκουμε.

Η φιλοσοφία της εταιρίας που διέπει τη λειτουργία της και τις συναλλαγές της με τους πελάτες της είναι ότι το fitness είναι τρόπος ζωής και όχι απλά κάποια ευκαιριακή ενασχόληση με τη φυσική μας κατάσταση. Αφορά στον τρόπο, στην συχνότητα και στην ένταση με την οποία γυμναζόμαστε, στην διατροφή μας, στις προτεραιότητές μας, στις αξίες μας, στον τρόπο σκέψης μας, στην αισθητική μας αντίληψη για το τι συνιστά ένα όμορφο σώμα. Μια τέτοια ολοκληρωμένη προσέγγιση, μας βοηθά να σμιλεύσουμε και να διατηρήσουμε το σώμα μας στην βέλτιστη δυνατή κατάσταση, να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε την εμφάνιση που πάντα επιθυμούσαμε και που αντανακλά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και περιλαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας όργανα γυμναστικής, αξεσουάρ και προϊόντα ειδικής διατροφής για αθλητές. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε και να προβείτε στην αγορά των οργάνων γυμναστικής που διατίθενται από την εταιρία μας.